Muzeul Viei si Vinului Harlau

Evenimente

Calendar evenimente

Proiectul "Muzeul Viei şi Vinului din Hârlau - Tradiţie şi continuitate" urmăreşte dezvoltarea şi consolidarea turismului din judeţul Iaşi prin sprijinirea promovării produselor specifice și prin dezvoltărea durabilă a turismului la nivel local, regional și naţional.

Alături de activitatea de informare şi publicitate pe care se bazează desfăşurarea întregului proiect, "Muzeul Viei şi Vinului din Hârlău -Tradiţie şi continuitate" urmăreşte realizarea unui Festival al Viei şi Vinului, eveniment prin care se doreşte scoaterea la lumină a culturii si tradiţiilor românesti. În acest fel, proiectul va oferi Iaşului locul cuvenit pe harta turistică a României, readucând la viaţă tradiţia şi meşteşugurile viticole.

Festivalul viei și vinului va avea loc în perioada 4-5 februarie 2012 și va prezenta un program cultural-artistic de excepţie: expoziţii cu sticle de vin, etichete vechi şi tirbuşoane, ateliere cu copiii, ateliere despre tehnici de depozitare, conservare şi transport al vinului, demonstraţii de prezentare pentru producerea şi păstrarea vinului intr-un cadru specific, spectacol dinamic de imagine, lumină şi sunet, însoţit de un show complet de lasere şi proiecţii video, concerte de muzica folclorică. 

Comentarii adaugati un comentariu

Adaugati un comentariu

 

Mai multe despre Calendar evenimente:

Regio - Initiativa locala. Dezvoltare regionala. Regio www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati: www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene şi a Guvernului României.

© Fundaţia Culturală Artex