Muzeul Viei si Vinului Harlau

Proiect

Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi implementat de Fundaţia Culturală Artex, în parteneriat cu Muzeul Viei și Vinului din Hârlău.

aflaţi mai multe
Localizare si acces

Program

Marti- Sâmbătă: 10:00 - 17:00

aflaţi mai multe

Evenimente

Conferinţă de presă lansare proiect

Fundația Culturală Artex în calitate de beneficiar, a încheiat contractul aferent proiectului "Muzeul Viei şi Vinului din Hârlău - Tradiţie şi continuitate", cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în calitate de Autoritate de Management.
Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de 8 luni, începând cu data de 12 iulie 2011.

Conferința de lansare a Proiectului a avut loc la sediul Fundației Culturale Artex, in data de 08 septembrie 2011, ora 10.00.

Conferinţă de presă finalizare proiect

Conferinţă de presă privind sustenbilitatea proiectului

Foto

Fotografie din cadrul conferinţei de lansare a proiectului "Muzeul Viei şi Vinului - tradiţie şi continuitate"Fotografie din cadrul conferinţei de lansare a proiectului "Muzeul Viei şi Vinului - tradiţie şi continuitate"Fotografie din cadrul conferinţei de lansare a proiectului "Muzeul Viei şi Vinului - tradiţie şi continuitate"Fotografie din cadrul conferinţei de lansare a proiectului "Muzeul Viei şi Vinului - tradiţie şi continuitate"Fotografie din cadrul conferinţei de lansare a proiectului "Muzeul Viei şi Vinului - tradiţie şi continuitate"Fotografie din cadrul conferinţei de lansare a proiectului "Muzeul Viei şi Vinului - tradiţie şi continuitate"Fotografie din cadrul conferinţei de lansare a proiectului "Muzeul Viei şi Vinului - tradiţie şi continuitate"

Comentarii adaugati un comentariu

Adaugati un comentariu

 

Mai multe despre Conferinţe:

Regio - Initiativa locala. Dezvoltare regionala. Regio www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati: www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene şi a Guvernului României.

© Fundaţia Culturală Artex