Muzeul Viei si Vinului Harlau

Proiect

Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi implementat de Fundaţia Culturală Artex, în parteneriat cu Muzeul Viei și Vinului din Hârlău.

aflaţi mai multe
Localizare si acces

Program

Marti- Sâmbătă: 10:00 - 17:00

aflaţi mai multe

Evenimente

Evenimente conexe

Muzeul Viei și Vinului Hârlău, la Târgul de Turism al Moldovei

Muzeul Viei și Vinului Hârlău și Fundația Culturală Artex au participat, în perioada 1 – 3 martie 2013, la cea de a VIII-a ediție a Târgului de Turism de la Bacău, manifestare organizată de Camera de Comerți și Industrie a Municipiului Bacău. Reprezentanții muzeului și ai fundației au oferit tuturor celor interesați detalii despre patrimoniul și colecțiile instituției și au pus la dispoziția vizitatorilor materiale de promovare gratuite.

Foto

Târgul de Turism al MoldoveiTârgul de Turism al MoldoveiTârgul de Turism al MoldoveiTârgul de Turism al MoldoveiTârgul de Turism al MoldoveiTârgul de Turism al MoldoveiTârgul de Turism al MoldoveiTârgul de Turism al MoldoveiTârgul de Turism al MoldoveiTârgul de Turism al MoldoveiTârgul de Turism al MoldoveiTârgul de Turism al MoldoveiTârgul de Turism al MoldoveiTârgul de Turism al MoldoveiTârgul de Turism al Moldovei

Mai multe despre Evenimente conexe:

Regio - Initiativa locala. Dezvoltare regionala. Regio www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati: www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene şi a Guvernului României.

© Fundaţia Culturală Artex