Muzeul Viei si Vinului Harlau

Lansări publicaţii

Proiect

Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi implementat de Fundaţia Culturală Artex, în parteneriat cu Muzeul Viei și Vinului din Hârlău.

aflaţi mai multe
Localizare si acces

Program

Marti- Sâmbătă: 10:00 - 17:00

aflaţi mai multe

Evenimente

Lansări publicaţii

Sâmbătă, 26 octombrie 2013, ora 11:00, la Muzeul Viei și Vinului din Hârlău a avut loc lansare de cărți: “Fiii Bahloviei”, volumul III și “Vinul, fenomen de cultură şi spiritualitate” de Paul Iancu.

Domnul muzeograf PAUL IANCU, a lansat al treilea volum din “Fiii bahloviei”, care prezintă personalități din Hârlăul de ieri și de astăzi.

Un alt volum care a fost lansat este “Vinul, fenomen de cultură și spiritualitate”, care va fi pe placul celor care doresc să citească cugetări despre vin, așa cum sunt ilustrate în paginile marilor scriitori și oameni de cultură.

Cărțile sunt rodul unei munci de peste doi ani de documentare, a domnului Paul Iancu.

Foto

dsc04231.jpgdsc04233.jpgdsc04235.jpgdsc04242.jpgdsc04246.jpgdsc04251.jpgdsc04255.jpg

Comentarii adaugati un comentariu

Adaugati un comentariu

 

Mai multe despre Lansări publicaţii:

Regio - Initiativa locala. Dezvoltare regionala. Regio www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati: www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene şi a Guvernului României.

© Fundaţia Culturală Artex