Muzeul Viei si Vinului Harlau

Alte noutati

Proiect

Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi implementat de Fundaţia Culturală Artex, în parteneriat cu Muzeul Viei și Vinului din Hârlău.

aflaţi mai multe
Localizare si acces

Program

Marti- Sâmbătă: 10:00 - 17:00

aflaţi mai multe

Noutăţi

Anunt de presa

08.06.2015

 

Fundația Culturală Artex organizează, joi, 11 iunie 2015, la Muzeul Viei și Vinului din Hârlăucea de-a patra ediție a evenimentului „Festivalul Viei și Vinului din Hârlău”.

Evenimentul, organizat cu ocazia celui de al treilea an de sustenabilitate, are rolul de a continua activitățile de promovare a instituției muzeale desfășurate în cadrul proiectului „Muzeul Viei și Vinului din Hârlău – tradiție și continuitate”. Proiectul, a fost selectat în cadrul Programului Operaţional Regional și cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională  2007-2013, s-a desfășurat în perioada iulie 2011 – martie 2012 și a urmărit consolidarea turismului în județul Iași și valorificarea potențialului turistic al localitații Hârlău prin aducerea în prim plan a Muzeului Viei și Vinului.

Printre activitățile care se vor desfașura in cadrul evenimentului menționăm ateliere de teatru si desen.  

Activitățile evenimentului au fost concepute, astfel încat să aducă informații și cunostințe noi participanților intr-o manieră atractivă.

Festivalul Viei și Vinului din Hârlău își propune să apropie publicul de patrimoniul muzeal și să facă din această instituție un loc atractiv și accesibil oricui.

Accesul la eveniment este liber.

 

Catalin-Marius VISAN

Manager de proiect

Fundația Culturală Artex

Telefon: 021 313 19 47

E-mail: office@artexfoundation.org

Comentarii adaugati un comentariu

Adaugati un comentariu

 
Regio - Initiativa locala. Dezvoltare regionala. Regio www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati: www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene şi a Guvernului României.

© Fundaţia Culturală Artex