Muzeul Viei si Vinului Harlau

Alte noutati

Proiect

Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi implementat de Fundaţia Culturală Artex, în parteneriat cu Muzeul Viei și Vinului din Hârlău.

aflaţi mai multe
Localizare si acces

Program

Marti- Sâmbătă: 10:00 - 17:00

aflaţi mai multe

Noutăţi

Anunt de presa

10.02.2014

Anunt de presa

IASI, 10.02.2014

 

 

 

Fundația Culturală Artex organizează, vineri, 14 februarie 2014, la Muzeul Viei și Vinului din Hârlău, cea de-a treia ediție a evenimentului „Festivalul Viei și Vinului din Hârlău.

Printre activitățile care se vor desfașura in cadrul evenimentului menționăm: expoziție de sticle vechi, etichete; activități pentru copii; concert de chitară; proiecție film documentar.

Evenimentul are rolul de a continua activitățile de promovare a instituției muzeale desfășurate în cadrul proiectului „Muzeul Viei și Vinului din Hârlău – tradiție și continuitate”. Proiectul, a fost selectat în cadrul Programului Operaţional Regional și cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională  2007-2013, s-a desfășurat în perioada iulie 2011 – martie 2012 și a urmărit consolidarea turismului în județul Iași și valorificarea potențialului turistic al localitații Hârlău prin aducerea în prim plan a Muzeului Viei și Vinului.

Festivalul Viei și Vinului din Hârlău își propune să apropie publicul de patrimoniul muzeal și să facă din această instituție un loc atractiv și accesibil oricui.

Accesul la eveniment este liber.

 

Elena VARNAV

Manager de proiect

Fundația Culturală Artex

Telefon: 021 313 19 47

E-mail: office@artexfoundation.org

www.artexfoundation.org

www.muzeulvieisivinului.ro

 

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.”

Foto

anunt_de_presa.jpg
Regio - Initiativa locala. Dezvoltare regionala. Regio www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati: www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene şi a Guvernului României.

© Fundaţia Culturală Artex